Witte Nakira VOORDEELPAK: 50 papieren bekers voor koffie, thee en frisdranken - verpakking van 50 bekers - inhoud 200ML - Wegwerp servies - Wegwerp bekers

10,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Nakira VOORDEELPAK: 50 papieren bekers voor koffie, thee en frisdranken - verpakking van 50 bekers - inhoud 200ML - Wegwerp servies - Wegwerp bekers

Papieren bekers voor bijvoorbeeld koffie, thee en frisdrank.
Kartonnen koffiebekers

De papieren koffiebekers zijn wegwerp kartonnen bekers. Deze kartonnen koffiebekers worden vooral gebruikt voor warme dranken zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Deze papieren bekers worden eveneens voor koude dranken gebruikt.

De papieren bekers zijn geschikt voor thuis, op kantoren, in wachtkamers, in cafés, in bistro's, in bars, in (fast food-) restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp kartonnen bekers zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een glas. Het gebruik van bekers voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas en versprijding van bacteriën.

De papieren bekers worden in een verpakking van 50 kartonnen bekers geleverd. Specificaties:

  • Verpakking van: 50 bekers
  • Kleur: wit
  • Materiaal: Papier/karton
  • Inhoud: 200ml
  • Voorzien van FSC-keurmerk

Materiaal:
Papier
Voorraad: